Zwangerschapskalender


Deze zwangerschapskalender geeft je van dag tot dag alles wat je nodig hebt om bewust en bevlogen je moederschap tegemoet te gaan. Het geeft je de juiste informatie op het juiste moment. De kalender staat barstensvol doulaliefde, medische kennis, inspiratie, zelfontwikkeling, creativiteit, humor en een vleugje spiritualiteit. Elke pagina is een klein cadeautje aan jou. Geschonken door Jet & Niki of één van de andere 40 geboorteprofessionals die met passie aan deze kalender meewerkten.

Samen Beginnen heeft ook een pagina voor de kalender mogen maken.

€29,- 

+ €5,- verzendkosten

Wat anderen zeggen over de zwangerschap scheurkalender

Deze originele, informatieve zwangerschapskalender is een aanrader voor elke zwangere vrouw. Naast de handige tips, leuke feitjes, gezonde recepten en adviezen biedt deze vrolijke kalender inspiratie, begrip vanuit ervaring en ondersteuning tijdens de periode die zo belangrijk is in het leven van een aanstaande moeder en haar kind. 

- Anna Verwaal (Geboorteconsulent, moeder/kind verpleegkundige, docent pre & perinatale periode)

Wat een rijkdom, deze zwangerschapskalender! Niet alleen voor elke dag van de zwangerschap, maar ook voor de eerste 40 dagen na de geboorte, een bezielende inspiratie, een geweldige tip, relevante informatie, een mooi ervaringsverhaal of en verdiepende aandachtsoefening. Voor elke zwangere zit er wel iets bij, ook voor de momenten dat het wat moeilijker gaat (#nietalleenmaareenrozewolk). 

- Joyce Hoek-Pula (Spinning Babies Parent Educator, mede-eigenaar van en trainer bij BiA Doula Training, doula, masseuse).

Een scheurkalender voor de vrouw die moeder wordt. Wat een geweldig idee om van dag tot dag fijne inzichten, bemoedigende woorden en praktische tips mee te geven, van conceptie tot 40 dagen kraamtijd. Er komt namelijk al genoeg op je af in deze periode en nu is het behapbaar. 

- Nina Pierson (Auteur 'Mama'en' en 'De Geboortebundel', maker Mama'en De Podcast).

Bestellen

De zwangerschapskalender is voor €29,- te bestellen via onderstaand formulier.
Na ontvangst van uw bericht krijgt u een factuur per mail. Nadat deze betaald is zal de zwangerschapskalender op de post gaan.

De verzendkosten zijn €5,-

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram